HOMEOPATIA

teràpia natural

L’homeopatia és un mètode que ens permet tractar dolències del dia a dia, ja siguin lleus, com podria ser un refredat, o més complexes com episodis de migranyes o dolors crònics, per exemple.

De de l’homeopatia, els símptomes es veuen com l’expressió d’un patró pròpi del cos que ha adoptat per sobreposar-se a situacions o experiències. Tractant aquests símptomes també es tracte el patró d’origen, evitant que segueixi manifestant-se en el nostre dia, i sovint eliminant-ho de manera permanent.

És una eina útil per afrontar dolències quotidianes, però també és un gran recurs per a situacions més complexes: estat d’ànims que ens dificulten portar una vida normal (excés d’emocionalitat: ira, tristesa, irritabilitat, estrés); dolors o molèsties que no tenen una causa clara o per a les que la medicina ordinària no dóna una resposta efectiva.

També en casos extraordinaris com poden ser accidents, traumes, o experiències intenses el tractament homeopàtic ens pot ajudar a tornar al nostre estat habitual de salut i benestar.

En quan a la metodologia, la homeopatia és una teràpia que fa servir la llei dels similars i de la dosi mínima amb la finalitat de permetre al cos recuperar-se dels desequilibris. Està enfocada a l’individu i a la forma com aquest sent el problema.

TERAPEUTES


Vânia Santos

Vânia Santos

Homeopatia

Màster en ciències farmacèutiques. Formació d'Homeopatia a l'Institut homeopàtic de Catalunya i postgrau d'Homeopatia clàssica la Dynamis School amb Jeremy Sherr. Naturòpata i també formació en teràpies florals i sals de schussler. Experiència en l'ensenyament de naturopatia, homeopatia, fisiologia i química a la UNEAT i a la UNINI. Terapeuta per la gestió de condicions agudes i cròniques amb teràpies individualitzades i personalitzades. Especialista en gestió de casos polimedicats en la disminució d'efectes secundàries de la medicació convencional.

 
HORARIS Hores a convenir.                                                                                                                                PREU 50€

 +