ACOMPANYAMENT FAMILIAR

És un espai de diàleg, acompanyament i suport a totes aquelles famílies, mare,  pare o tutors que us trobeu inmersos en el camí de la criança.

Quan un infant neix no ve amb un llibre d’instruccions sota el braç, i a vegades ens trobem pre-ocupats en com resolem el dia a dia, com gestionem els límits, les emocions, la relació amb persones que passen hores amb els nostres fills i filles, els àpats, etc.

Entendre quines són les seves necessitats, mirar i revisar què vull o volem com a família, reflexionar i prendre decisions ens pot fer viure aquest camí com una gran oportunitat. Des de poder fer-nos la vida més fàcil i alegre. Des d’una mirada d’acompanyament respectuós a la família i amb una mirada sistèmica, entenent infància com tota la primera etapa dels 0 al 6 i dels 7 als 12 anys.

Pot ser individual o familiar.

Laia Panyella

Laia Panyella

Assessorament pedagògic i familiar
Mestra i professora, ambientòloga, diplomada en Cultura de Pau i  formada en mirada sistèmica sobre infància, adolescència i família i Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt. Tutora. 25 anys dedicada al món de l’educació i 15 en projectes d’educació viva. Fundadora i coordinadora pedagògica de dos projectes educatius. Part integrant de Troncsijoc. Membre de Ranura.
Assessorament pedagògic i familiar, grups de famílies i infants.
 

HORARIS Hores a convenir.                                                                                                                                   PREU 50€


 +