TERAPEUTES

CONEIX-LOS
Aina Virgili

Aina Virgili

Gestió | Assessorament

Impulsora de Processos. Formació en terapia corporal, especialitzada en teràpies sútils i energètiques, on l’atenció és la principal eina de treball. Actualment enfocada en la gestió i creixement del Coworking. Amb quasi 10 anys vinculada al creixement personal i la teràpia, des de 2016 fa de pont entre professionals i persones interessades en la cura de sí mateixes, oferint la seva mirada respecte al missatge, ús i beneficis de l'àmbit terapèutic.

 

+


Martin Maurer

Martin Maurer

Osteopatia | Fisioteràpia
Fisioterapeuta i Osteòpata alemany. Coneixedor d’un gran ventall de tècniques manuals com el massatge, el shiatsu i la reflexologia, entre d'altres. Trenta anys de treball amb pacients, els últims quinze amb consulta privada a la Provença, el porta a desenvolupar un mètode propi. El treball retorna balanç als desordres físics, emocionals i mentals dels seus pacients amb una mirada i apropament global.
 
 

HORARIS Hores a convenir.

PREU 60€

 

 


Tània Casanova

Tània Casanova

Teràpia Gestalt
Llicenciada en Psicopedagogia. Diplomada en Educació Social. Terapeuta Gestalt. Especialista en intervenció sistèmica amb famílies, nens i adolescents. En formació al Programa SAT de Psicoteràpia Integrativa. Llarga trajectòria professional en infància i adolescència en situació de risc. Formadora en grups de pares i mares. Membre de Ranura.
Psicoteràpia individual amb adolescents i adults.
 
HORARIS Hores a convenir.                                                                                                                                PREU 50€

 +


Anna Pujol

Anna Pujol

Facilitadora en el Treball de Processos

Facilitadora de processos grupals i individuals. Coordinadora de programes de DDI a l'Estat Espanyol. Presidenta de la associació DDX (Deep Democracy Exchange). Membre de l'òrgan gestor de l'Institut de Facilitació i Canvi (IIFACE). Part activa de l'Institut de Treball de Processos i Democracia Profunda de l'Estat Espanyol.

 

HORARIS Hores a convenir. PREU 50€César Fernández

César Fernández

Terapeuta i Facilitador en el Treball de processos
Terapeuta i facilitador de grups. Formador de facilitadors. Membre fundador de l’Institut de Facilitació i Canvi (IIFACE). Membre fundador de l’Institut de Treball de Procesos i Democràcia Profunda de l’Estat Espanyol.


HORARIS Hores a convenir.
PREU 60€

+


Laia Panyella

Laia Panyella

Assessorament pedagògic i familiar
Mestra i professora, ambientòloga, diplomada en Cultura de Pau i  formada en mirada sistèmica sobre infància, adolescència i família i Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt. Tutora. 25 anys dedicada al món de l’educació i 15 en projectes d’educació viva. Fundadora i coordinadora pedagògica de dos projectes educatius. Part integrant de Troncsijoc. Membre de Ranura.
Assessorament pedagògic i familiar, grups de famílies i infants.
 

HORARIS Hores a convenir.                                                                                                                                   PREU 50€


 +


Vânia Santos

Vânia Santos

Homeopatia

Màster en ciències farmacèutiques. Formació d'Homeopatia a l'Institut homeopàtic de Catalunya i postgrau d'Homeopatia clàssica la Dynamis School amb Jeremy Sherr. Naturòpata i també formació en teràpies florals i sals de schussler. Experiència en l'ensenyament de naturopatia, homeopatia, fisiologia i química a la UNEAT i a la UNINI. Terapeuta per la gestió de condicions agudes i cròniques amb teràpies individualitzades i personalitzades. Especialista en gestió de casos polimedicats en la disminució d'efectes secundàries de la medicació convencional.

 
HORARIS Hores a convenir.                                                                                                                                PREU 50€

 +